avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua! Sunt consilier juridic stagiar inscris la ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua! Sunt consilier juridic stagiar inscris la CCJ Bucuresti ...

Buna ziua! Sunt consilier juridic stagiar inscris la CCJ Bucuresti din august 2020, profesez din oct 2020 si am nevoie ca un consilier juridic definitiv sa imi semneze contractul de indrumare.
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 17:55, 14 Ianuarie 2021
Bună ziua. Dar colegiul nu v-a repartizat un consilier juridic definitiv ? Asa ce avantaj aveti ca v-ati inscris in colegiu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la un birou notarial, trebuie sa ma inscriu in ccj? jramona jramona sunt incadrata ca si consilier juridic la un birou notarial, din februarie 2004, ce se intampla daca nu sunt inscrisa in colegiu?In acel birou nu exista un ... (vezi toată discuția)
Cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? naomi_naomi naomi_naomi Buna seara, M-ar interesa cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? Respectiv, daca pentru inscrierea in CCJ trebuie sa fiu angajata cu ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)