avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SCANDALOS: ENEL cere acte pentru un nou contract de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SCANDALOS: ENEL cere acte pentru un nou contract de la un foarte vechi abonat

Sunt abonat ENEL de multi ani, dar am facut cerere de schimbare a contractului, pe data de 4 ianuarie 2021. Am completat formularul de pe site ( oferta ENEL FIX ONLINE), am atasat copia dupa cardul de identitate, dar am primit raspuns ca trebuie sa trimit alte acte prin care sa dovedesc ca sunt proprietarul apartamentului pentru care cer contractul. Poate sa-mi spuna cineva care e logica pentru care trebuie sa trimit acte pe care, oricum, ENEL le are de ani si ani de zile? Care e logica?! E legal sau au vrut doar sa amane oferta pentru care am optat?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:29, 15 Ianuarie 2021
Logica consta i acea ca anagajatii autoritatii nu actualizeaza baza de date a clientilor
Si la banca se face actualizarea datelor clinetilor la intervale de cativa ani chiar daca au datele vechi.Nu e nimic scandalos.Mai ales ca aveti posibilitatea acum de a alege alt furnizor daca ceva nu va convine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Softuri legislative Karmin Karmin Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :) (vezi toată discuția)
Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)
Poate sa faca cineva ceva cu copia de c.i. bikaeraser bikaeraser sper ca am pus intrebarea in rubrica forumului care trebuie deci, poate sa faca cineva ceva cu o copie dupa buletin de ex. copia buletinului meu, am nevoie ... (vezi toată discuția)