avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara, In ce conditii este obligatorie purtarea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara, In ce conditii este obligatorie purtarea mastii in ...

Buna seara,
In ce conditii este obligatorie purtarea mastii in spatiile publice deschise?(de exemplu la plimbarea cainelui)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 7 Ianuarie 2021
În localitățile sau județele în care portul măștii de protecție este obligatoriu în spațiile deschise, este permisă înlăturarea acesteia pentru perioade scurte de timp în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minim 2 metri față de alte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In spatiile din bloc( scara, lift, curte interioara/parcare subterana) ... hadrian2013 hadrian2013 In spatiile din bloc( scara, lift, curte interioara/parcare subterana) este in acest moment(16dec2020) obligatorie purtarea mastilor de protectie? Am cautat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa dau dsu in judecata in privinta obligativitatii ... 3VIAL 3VIAL Buna ziua, As dori sa dau DSU in judecata in privinta obligativitatii purtarii mastii . Avand in vedere ca deja Curtea de Apel Bucuresti s.a pronuntat in ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de purtarea mastii de protectie la locul de munca? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb care ar fi variantele sa nu mai fiu nevoit sa port masca la locul de munca, simt ca ma sufoc timp de 10 ore. Ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)