avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Honorius Prigoana... deputat?!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Honorius Prigoana... deputat?!

Politica romaneasca ne arata clar un lucru: CA TINE!
Ce anume tine?
Pai tine orice!
Cat timp tine ? La nesfasit! Sau nu?!
Ce reprezentativitate are dl Honorius Prigoana, un tanar de 23 de ani, cu calitati indubitabile,dar si cu o totala lipsa de experienta in comparatie cu alti colegi de-ai sai de partid (PD-L) care au 2-3 facultati , studii postuniversitare, sunt bine pregatiti si culmea, au si experienta profesionala!?
A nu se intelege ca am ceva cu dl Honorius Prigoana sau cu distinsul sau tata! Insa nu pot sa nu intreb ce reprezentivitate are in fata electoratului colegiului din care face parte onorabilul domn Honorius , si cum poate el sa reprezinte , ca OM de afaceri , un colegiu alcatuit din pensionari , muncitori , studenti , ingineri , profesori , oameni ai muncii , someri etc??!!! CE va spune in fata Parlamentlui dl Honorius, care vor fi "programele" sale , cum ii va ajuta si reprezenta dansul pe locuitorii din colegiul in care candideaza...mie unul imi este mare teama de politica "biletului si a vorbelor goale"! Scoate biletelul pe care i-au scris consilierii taticului ( sau nu , il memoreaza ca doar Honorius este baiat destept!) si ne spune povesti ce suna frumos , dar sunt seci pe dinauntru. Ca poeziile de pe vremea lui Ceausescu! Numai soare ,prosperitate si bunatate si oamenii mureau de foame sau stateau la coada 3 ore pentru o bucata de paine!
Numai timpul ne va demonstra ce va face dl Honorius ca deputat! Asta daca cumva unii dintre noi se indoiesc ca nu va iesi deputat! Eu unul nu ma indoiesc! Dl Prigoana senior este un tip tenace si persuasiv!B-)
Deci , care sunt parerile dumneavoastra?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 12:07, 11 Ianuarie 2010
Cata dreptate aveti d-na"elga50" in ultimele doua randuri !
Din nefericire,cei care au valoare si"stau in linistea bibliotecilor" si nu doresc ca notorietatea si aprecierile castigate prin munca lor sa fie terfelite de "politicienii"parveniti,pentru ca aceasta ultima categorie este mult mai numeroasa si mai puternica,iar cand este vorba despre un sprijin normal,cei multi se dau de o parte sau si mai nefericit,castiga votul cel cu uleiul ,zaharul sau carnatul,cu telefornul mobil sau cu 50 de RON inainte de votare.
Trebuie multa maturitate la vot,trebuie multi de astia de prin biblioteci,dar mai presus decat toate trebuie acea solidaritate de la cutremure si inundatii.
Eu cred ca pentru aceasta trebuie militat.
La multi ani !
initial eram de partea lui dar acum dupa ce am aflat ca universitatea cu care se lauda nici nu a terminat-o cum zice el, se pare ca ar trebui sa mai urmeze 1? semstru ca sa o termine
si nici nu se numara in topul celor 100 de universitati americane ma indoiesc de tot ce spune el.

Faptul ca poate candinda si din punct de vedere al virstei si cu studii neterminate e vina celor care au facut baremul de a fi deputata, daca ei nu au pus conditii cu referire la asta poate candida orice.
daca vrei sa obtii un post de lider ar trebui sa dovedesti calitati de lider, citi oamenii ai condus si in ce imprejurare.

eu ma intreb cum va ridica ochii sa priveasaca oamenii acum dupa se s-a aflat ca nu este absolvent de universitate cum a zis.

dar am inteles ca si Elene Basescu la fel ar fi zis ca a termina o universitate americana care s-a dovedit ca de fapt a mintit si ea si a ajuns eruoparlamentar.
am vazut la tv saptamina trecuta cu un interviu de anul trecut, mi se pareca are dificultati in a se exprima, de vorbire.
Eu l-am vazut ca nu prea are minte atunci cand a explicat el ca a fost o vara intreaga la deratizat de sobolani , acesta fiind in opinia lui exemplul care ar fi determinat electoratul sa considere ca stie care sunt problemele oamenilor care traiesc doar din salariu in sectorul 1 .

Din prima s-a vazut ca nu prea are pregatire universitara , deoarece la intrebarea despre studiile facute in SUA nu trebuia sa se balbaie si anunta pe toata lumea ce facultate a facut si ce bursa a avut , in opinia mea aceasta fiind singurul lui atu care ar putea sa justifice de ce nu a muncit pana acuma .

Un om cinstit ar fi declarat public cum si-a dobandit averea si mai ales ce spor la avere a adaugat acelei averi de cand tatal lui i-a transferat banii .
de fapt eu am inteles, bineinteles din presa de tv si ziare, ca tatal lui a mai avut o sotie care acum traieste/ recasatorita?
ca bursa ar fi fost bani romanesti
asta e ce am citi eu in presa.
[ link extern ]

oricum nu imi place tipul dupa tot ce am aflat de el.

daca era asa priceput pe cit zice in a face afaceri ma intreb de ce s-a intors in tara la banii lui putea sa isi faca o afacere in sua , si studiile universitare pe care zice ca le-a facut si traditia in afaceri a americanilor......
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
Pink_Martini, utilizator
Pai toate afacerile din SUA ale lui Prigoana senior s-au terminat cu faliment .

Alte discuții în legătură

Cum se poate ajunge parlamentar? Iulian81 Iulian81 Am tot cautat pe net despre modul cum se poate ajunge in Parlament ca senator sau deputat... Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, macar o lege pe baza ... (vezi toată discuția)
Rezista 5 ani traian basescu la cotroceni? freeanifer freeanifer As fi curios ce parere aveti in perspectiva vremurilor tulburi care se intrevad si a opozitiei serioase a lui Crin Antonescu , sustinut se pare si de PSD. Eu ... (vezi toată discuția)
Mai credeti in politica? Admin Admin Unii spun ca nu-i intereseaza cine e presedinte, cine e prim ministru si cine e in parlament. Mergand pe acelasi fir al discutiei, probabil ca nu ii ... (vezi toată discuția)