avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu 4 ore/luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu 4 ore/luna

M-ar interesa daca exista contract individual de munca cu 4 ore/luna? Se poate incheia astfel de contract cu o persoana fizica care este deja angajat la o alta societate cu 8 ore/zi? In acest caz persoana respectiva ar putea incheia mai multe contracte cu 4 ore/luna deoarece oricum nu depaseste 12 ore/ zi, nu? Care ar trebui sa fie salarul brut minim la 4 ore / luna?
in acel caz se poate aplica spor pentru cumul de functii de pana la 50 % potrivit art. 41 alin (2) lit f) din CCMUN 2007-2010 in cazul aceluasi angajator
Buna ziua !!!!

Va rog sa-mi raspundeti si mie cat mai exact cu nr. de lege art. al. daca se poate la urmatoarea intrebare:Am in intretinere o fetita cu handicap grav, sunt functionar public si stiu ca am dreptul la 4 ore de munca dar intrebarea mea este daca am dreptul la un salar de 8 ore de munca pentru cele 4 ore de munca prestate.Deci sa fiu platita norma intreaga dar sa prestez jumate de norma. Multumesc anticipat!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari lavinic lavinic Am contract de munca ptr. 8 ore pe zi la o firma privata.Sunt solicitat ca pe langa sarcinile de serviciu sa tin locul unei colege care se afla in crestere ... (vezi toată discuția)
Un nou contract de munca dobrealina23 dobrealina23 Sunt angajata cu contract de munca pentru 6 ore/zi, zilnic. Pot sa ma mai angajez cu contract de munca la o alta firma cu 4 ore/zi, zilnic? Este legal sau nu? ... (vezi toată discuția)
Contract de munca full time C-tin C-tin Un angajat are contract de munca cu norma intreaga la o firma. Se poate angaja, in paralel, la o alta firma - dar tot cu contract de munca cu norma intreaga? (vezi toată discuția)