avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Comercializarea produselor cosmetice de brand
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Comercializarea produselor cosmetice de brand

Va salut, as avea cateva intrebari in legatura cu comercializara de produse cosmetice de marca.
Vreau sa imi deschid o afacere online unde sa vand produse cosmetice de makeup, skincare etc. ale brandurilor mari din industire (Maybelline, CeraVe, L'Oreal etc.) cumparate, pentru inceput, de la distribuitori din Europa dar si Romania, nu direct de la firmele mama (suntem la inceput si nu ne permitem volumele cerute de ei)
Ce ar trebuie sa am in vedere?
Am aflat de curand ca trebuie sa etichetez produsele cu traducerea in romana si numele firmei care le vinde (adica firmea mea), mai trebuie de asemenea sa ma duc la AFM pentru o taxa de reciclare pe produs.
Mai sunt si alte chestiuni juridice la care sa ma astept si la care sa fiu atent?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)