avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, daca un contract de achizitie publica se ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, daca un contract de achizitie publica se apropie de ...

Buna ziua, daca un contract de achizitie publica se apropie de data expirarii si inca nu a fost livrata toata marfa ce face obiectul contractului , autoritatea contractanta sustine ca se poate incheia contractul si fara a se livra restul de marfa. Este legal , furnizorul poate fi afectat si sanctionat ?
Buna ziua,

Poate interveni Curtea de Conturi atunci cand efectueaza verificarea si sa puna in vedere autoritatii contractante sa recupereze sumele de bani achitate in plus.

O solutie pentru situatia dumnevoastra nu va pot da, intrucat nu cunosc clauzele contractuale.

O zi buna,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renault nu livreaza Georgedobrisan Georgedobrisan Buna ziua. Am achizitionat o masina de la Renault in decembrie 2021 si nici pana azi nu au livrat. Am inteles ca masina este venita de mai bine de o luna in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta in care doi operatori economici au incheiat ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, am o speta in care doi operatori economici au incheiat un contract de prestari servicii. Prestatorul avea obligatia de a confectiona produse pentru ... (vezi toată discuția)
Proforma platita, marfa nelivrata Zaho Zaho Buna ziua! In urma cu ceva timp am facut o comanda pentru care am primit o factura proforma. Pentru a-mi livra marfa am fost nevoit sa platesc acea proforma. ... (vezi toată discuția)