avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am avut o firma care din cauza colaboratorilor care nu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am avut o firma care din cauza colaboratorilor care nu au achitat ...

Am avut o firma care din cauza colaboratorilor care nu au achitat banii pentru serviciile oferite a intrat in faliment... anaful a considerat ca trebuie sa ma dea in judecata pentru atragerea raspunderii pe persoana fizica..bineinteles ca dupa ani de proces a castigat fiind in prezent nevoita sa achit o suma considerabila de bani..ma.intereseaza cum este procedura unde trebuie sa achit acesti bani ..sunt din constanta. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:01, 12 Ianuarie 2021
Cel mai simplu este sa mergeti la sediul AFP unde aveti domiciliul cu hotararea judecatoreasca. Eventual sa vorbiti la serviciul de executare silita persoane fizice.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in faliment - executare silta ? MONICA C MONICA C Buna ziua, Ca urmare a neachitarii datoriilor catre ANAF a fost tranferata raspunderea de la persoana juridica , catre persoana fizica- Adimistrator. Ca ... (vezi toată discuția)
Declarare bani realzati pe internet mirela_ctn mirela_ctn Cum se pot declara banii realizatii prin internet (publicitate, webmaster, etc) de catre o persoana fizica (nu PFA). Pentru banii incasati nu exista contract, ... (vezi toată discuția)
Punere in practica executare silita atragere raspundere administrator eugenpn eugenpn Am fost doi asociati si administratori in acelasi timp intr-un S.R.L. Pe fondul crizei lucrurile au inceput sa mearga prost, nu ne-am mai inteles si celalalt ... (vezi toată discuția)