avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calitate de intimat proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calitate de intimat proces penal

Buna ziua, am fost chemat in calitate de intimat intr-un dosar pentru confiscare speciala (art. 315 lit. c NCPP), detinere de droguri de risc pentru consum propriu. Anul trecut am fost chemat pentru renuntarea urmaririi penale, am prestat munca pe care a trebuit s-o fac, am platit si amenda care mi-a fost data.
Ce mi se poate intampla in aceasta instanta?
Aceasta este procedura.
E supus confiscării ceea ce s-a găsit la dvs.
Pentru asta e termenul stabilit.
Nu vi se întâmplă nimic, stați liniștit.
Buna ziua ,
Instanta, pe cale de incheiere, va confirma solutia de renuntare la urmarire penala, fata de pericolul social concret redus, pe care il prezinta fapta savarsita.

Se va tine seama de faptul ca ati prestat munca neremunerata in folosul comunitatii.

Solutia de renuntare la urmarire penala s-a dispus fata de lipsa interesului public, in continuarea urmaririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
De ce sunt chemat in instanta iar? AinurCosmin AinurCosmin Buna ziua, De curand am primit o citatie de la TB sectia i penala camera preliminara -fond cum ca sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Confiscare specială.... acum ceva timp am fost prins cu un grinder ... Utilizator 2212 Utilizator 2212 Confiscare specială.... Acum ceva timp am fost prins cu un grinder metalic care conținea 0.11 g marijuana... Am fost in instanta sa dispus renunțarea la ... (vezi toată discuția)