avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 147/2020 legea 81 telemunca Buna ziua , dupa ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 147/2020 legea 81 telemunca Buna ziua , dupa ce anul trecut ...

OUG 147/2020 legea 81 telemunca

Buna ziua , dupa ce anul trecut am stat in telemunca desi am cerut OUG 147/2020 (avand copil de 8ani) (angajatorul a vrut doar telemunca..ca el plateste,..banii iar dupa intoacere la sediul angajator..m-am trezit ca trebuie sa demisionez..sau o sa fiu deleagata in alta locatie..orice numai sa dispar din firma ( sa fiu exemplu ptr alti colegi) .Cum ma pot apara?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
doar_eumike, utilizator
Cel mai recent răspuns: doar_eumike , utilizator 14:55, 13 Ianuarie 2021
Puteti contesta decizia angajatorului de delegare sau sa-l lăsați de aibă el inițiativa încetării raportului de muncă și nu dvs.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc de raspuns. Dar cum/unde contest!?
vorbesc de o multinationala...sincer as aduna probe...nerespectare regului COVID..fals in acte..pontaj falsificat ( ne cheama sambata la munca...desi in CIM avem 8h ..luni ..vineri..). pe pontaj platforma Charisma..apare 8 h 20/21 zile pe luna doar...nici 1 ora extra..ne mai scoate ochii cateodata cu zi libera...interesant ar fi un accident de munca sambata cum il justifica.. plus alte nereguli..dupa asta plangere la ITM..si apoi la tribunal si mai ales ziare...Multinationalele au bani sa cumpere pe oricine (de la stat)..dar urasc presa...scandalul...deoarece se afla mai sus..si nu este bine..
ce sa zic...pana si accesul la PC din birou mi-a fost taiat..stau lockdown pe scaun...aici vb de niste practici pe partea psihologica..etc..daca as contesta doar deleagtia..ar fi prea usor..corect?nu avem contract colectiv de munca..afisat! (nu- l stim).....pot fi delegata peste 60 zile? mi se poate modifica programul sa lucrez dumnica..si in general in week end..daca in CIM nu am asa ceva? pot fi obligata la noul punct de lucru sa-mi schimb orar CIM? ca sa nu blocheze postul ei vor sa -mi dau demisia..ori daca plec...nu as pleca asa usor..pentru ce..? ca am accesat un drept al muncii!?
doar_eumike, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu oug 132/2020, referitor la art. 6 care prevede ... icealin icealin In legatura cu OUG 132/2020, referitor la art. 6 care prevede sprijin financiar de 2500 lei pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada ... (vezi toată discuția)
Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat ... timpuriu timpuriu Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat concediu conform OUG 147/2020 ,copilul meu invatand in sistem hibrid , o saptamana online /o ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)