avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr un proces de succesiune cu 4 mostenitori se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr un proces de succesiune cu 4 mostenitori se poate face si ...

Intr un proces de succesiune cu 4 mostenitori se poate face si vanzarea catre o alta persoana a casei (obiectul succesiunii)
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:58, 13 Ianuarie 2021
Buna ziua, cata vreme succesiunea nu a fost dezbatuta si prin urmare mostenitorii nu au intrat in posesia mostenirii, nu puteti dispune de bunurile mostenite deoarece nu aveti titlu de proprietate ca mostenitori inca.
Procesul de succesiune se afla in instanta acum.Se poate in aces proces dupa stabilirea succesiunii sa se si vanda imobilul?Asta m ar intersa
Se poate sa vindeti catre un tert doar dupa ce obtineti hotararea judecatoreasca definitiva de dezbatere a succesiunii. Pana atunci nu sunteti proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia ... Gabi&C. Gabi&C. Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia despre care am si cateva intrebari. Tatal meu a cumparat in anul 1995 un apartament ... (vezi toată discuția)
Vanzarea mostenirii casavie casavie Buna ziua, Tatal meu a murit acum o luna si eu sunt singurul mostenitor. Masa succesorala este compusa din: 1. casa, curte si toate bunurile 2. 4 terenuri ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiune Cusca Ion Cusca Ion In urma decesului tatalui si dupa dezbaterea mostenirii la notariat comform legii am intrat in posesia Certificatului de Mostenitor unde mi sa stabilit ... (vezi toată discuția)