CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Alinia-Lacramioara 
	    	Utilizator

Alinia-Lacramioara 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Alinia-Lacramioara	                   

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)
	                    Alinia-Lacramioara	                   

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)

caceramona	                   

buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a  decis  sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace   a facut rost de ... (vezi toată discuția)
	                    caceramona	                   

buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a  decis  sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace   a facut rost de ... (vezi toată discuția)

carina.maria	                   

Buna seara.
Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
	                    carina.maria	                   

Buna seara.
Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)