avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ...

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ma amenintat cu moartea , ma jigneste in ultimul hal ,eu cu aceea persoana am intretinut si relatii sexuale iar ea ma ajuta financiar si acum imi scoate ochii imi zice sa ii dau bani inapoi ca daca nu ii da va iesi rau . el imi face profile de facebook cu numele meu si vorbeste cu alte persoane ca si cum as fii eu , imi posteaza poze iintime cu mine pe reteaua de socializare . am o intrebare se poate face ceva in privinta asta ? El ma urmareste mereu este instare sa plateasca lumea sa ii de-a informatii despre mine . imi este teama, vreau mai multe pareri . Daca e o persoana cu bani si nume in orasul nostru oare ma va lua politia in seama ???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 15 Ianuarie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nevasta-sa stie ?
poate ati avea mai multe sanse sa se potoleasca daca il amenintati cu nevasta decat cu politia.
luati in calcul sa ii faceti plangere la politie.

Alinia-Lacramioara a scris:

Sincer va spun imi e teama sa ies sa duc si gunoiul ... El ma urmareste , intreaba pe toata lumea de mine ... si cu facebookurile false facute cu numele meu si posteaza poze intime cu mine credeti-ma va rog ca ma duce la saturatie si cateodata imi vine sa imi pun capat zilelor poate asa scap de el ...nu vreau sa fac pe victima dar mi-a facut deja prea multe si se aduna ...


Diplomatia presupune si o adaptare concreta in functie de situatie.
Trebuie insa stiut exact de avocat cum ar fi diplomatic si care ar fi versiunile ajutatoare.
In astfel de cazuri nu se merge pe repere ci in concret in functie de multe lucruri, contand foarte mult si aspectele de psihologie, etc.
Psihologia controlului situatiei desi pare simpla este extrem de complicata.
Nu este genul de psihologie aplicata de mediatori ci cu totul alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ... Alinia-Lacramioara Alinia-Lacramioara Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)