avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua . Am vandut un autoturism si cumparatorul a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua . Am vandut un autoturism si cumparatorul a fost de ...

Buna ziua . Am vandut un autoturism si cumparatorul a fost de acord ,in urma probelor de drum , sa il achizitioneze. Am semnat contractul si am scos certificatul fiscal ,ambele i le-am oferit. 24 de ore mai tarziu , cumparatorul ma contacteaza ca este nemultumit de alegere si ca doreste reducere sau banii returnati pretextand ca este autoturismul cu probleme mecanice . Care sunt indatoririle mele ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:46, 17 Ianuarie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa ceara reducerea pretului daca problemele mecanice sesizate (vicii) fac bunul vândut impropriu întrebuințării la care este destinat sau care îi micșorează în asemenea măsură întrebuințarea sau valoarea încât, dacă le-ar fi cunoscut, cumpărătorul nu ar fi cumpărat sau ar fi dat un preț mai mic. De asemenea este necesar pentru reducerea pretului ca defectiunile la data predării, sa nu fi putut fi descoperite, fără asistență de specialitate, de către un cumpărător prudent și diligent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare fara mentionare de vicii ascunse UserName95 UserName95 Buna ziua, Doresc sa achizitionz un apartament intr-un bloc nefinalizat. Termenul de finalizare este inceputul lui 2022. Am cerut un model de contract si am ... (vezi toată discuția)
Rezoluțiune contract de vânzare-camparare apartament Myn1507 Myn1507 Buna ziua, In 2014 am achizitionat un apartament prin prima casa insa numai probleme mi-a facut. de cand l-am luat, am infiltratii, inundatii, umezeala, ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am vandut apartamentul in urma cu o saptamana,deasupra ... Amelialia Amelialia Buna seara!am vandut apartamentul in urma cu o saptamana,deasupra este pod.A plouat si podul avand unele defectiuni,s-a udat tavanul. Acum noul propietar ma ... (vezi toată discuția)