avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curs de administrator condominiu.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curs de administrator condominiu.

Curs de administrator condominiu.

ART. 106 / L 196 pe 2018, se refera la cei care au deja atestat in baza L 230 / 2007 si pe care trebuie sa il reinoiasca pana pe 01.01.2022. Din acest articol nu reiese daca eu fiind la baza economist pot deveni administrator de condominiu fara acel curs? Vechea administratora a spus ca imi va preda gestiunea asociatiei, pentru ca pe ea nu o intereseaza daca am sau nu cursul.

Spuneti-mi, pot prelua asociatia, urmand ca sa finalizez cursul pana pe 1 ianuarie 2022? Daca eu sunt deja economist, mai trebuie sa fac acest curs? In lege nu scrie nimic referitor la faptul ca persoanele cu studii economice, nu mai au nevoie de acest curs.

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
gmancila, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:50, 18 Ianuarie 2021
Este hazardat a ne prounuta asupra termenului absolvire curs,atat timp cat nu cunoastem daca serviciul din primaria locala are sau nu programat curs perfectionare administratori de imobil
intrebarea mea era alta. Este evident ca nu primaria tine aceste cursuri, ci firme acreditate.

Nu gasesc nimic in lege care sa imi ofere posibiltatea sa pot prelua asociatia doar pentru faptul ca am studii economice. In legea 230&2007*abrogata( si legea 196&2018 se refera strict la persoanele care detin un atestat in baza legii 230.

Va rog, ma poate ajuta cineva daca pot prelua asociatia sau nu? Un articol de lege, va rog. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)
Administrator imobil caradis caradis Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)