avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credit bancar - ce se intampla daca titularul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credit bancar - ce se intampla daca titularul decedeaza?

Buna! Sotul meu a scos un credit bancar fara ca eu sa semnez contractul. El e titularul. Ce se intampla in caz de deces al acestuia, pentru ca este bolnav? Cade pe mine toata datoria?
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2009
T25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:24, 31 Decembrie 2009
Pai in contract ce scrie ca se intampla in cazul decesului titularului ?
De obicei imprumuturile negarantate sunt insotite si de asigurari de deces , pentru ca banca sa nu ramana cu paguba daca debitorul moare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular card credit decedat andreeath11 andreeath11 buna ziua, Tatal meu a decedat anul trecut si am aflat ca era unic titular al unui card de credit la o anumita banca. Am prezentat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu plata creditului in caz de deces? Pavellucian Pavellucian Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla cu plata creditului in caz de deces al debitorului(pers. fizica)? Restituirea acestuia revine familiei sau ce se ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Alexandra2705 Alexandra2705 Daca tatal meu are un credit bancar, si el o sa moara o sa trebuiasca sa achit eu creditul? (vezi toată discuția)