avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna seara, va rog mult de tot sa imi spuneti care ar ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna seara, va rog mult de tot sa imi spuneti care ar fi codul ...

Buna seara, va rog mult de tot sa imi spuneti care ar fi codul Caen pentru activitatea de stilist imagine, consiliere vestimentara, personal shopper! Am tot citit dar nu gasesc nimic, desi sunt deja oameni care practica aceasta meserie, incaseaza bani, in baza a ce caen functioneaza ? Interntionez sa inchid o firma (pandemia) si sa ma reorientez catre acest domeniu! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:48, 19 Ianuarie 2021
CAEN: 7410 și 9602.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau firma / meserie inexistenta in cor si nici cod caen andidaito andidaito Buna ziua, Sunt in dilema daca sa deschid firma sau PFA pentru activitatea mea, cea de stilist/consilier imagine/styling videoclipuri/consultant imagine, nu ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)