avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla ...

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla daca voi primi calificativ satisfacator s-au nesatisfacator in urma evaluari anuale ce se face unui functionar public cu functie de executie, ma poate afecta acest calificativ pe viitor? Mentionez faptul ca sunt referent superior si nu mai am nevoie de promovare. Relatia cu superiorul meu sa degradat mult in ultimul an si sunt amenintat ca voi avea un calificativ care nu o sa ma multumeasca in mod personal. In tot aceasta perioada nu am avut abateri sau sanctiuni disciplinare si nici abuzuri in serviciu de nici o forma. Va rog frumos sa ma informati cu privire la acest aspect.! Va multumesc frumos si astept raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 20 Ianuarie 2021
art.485 C.administrativ
...
(7) Calificativele obținute în procesul de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici sunt avute în vedere la:
a) promovarea într-o funcție publică superioară;
b) acordarea de prime, în condițiile legii;
c) diminuarea drepturilor salariale cu 10% până la următoarea evaluare anuală a performanțelor profesionale individuale, pentru funcționarii publici care au obținut calificativul „satisfăcător“;
d) eliberarea din funcția publică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare contractuali IORDANA IORDANA Buna ziua si La Multi Ani As dori o lamurire daca se poate. Conform Legii Fantastice 330/ 2009 s-a abrogat lgislatia specifica de evaluare a performantelor ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public ancageorgeta ancageorgeta Sunt functionar public din anul 2010- inspector , grad profesional asistent, clasa de salarizare 32. Pot promova intr-un grad profesional superior in cursul ... (vezi toată discuția)
Salarizare Dalina-Bayko Dalina-Bayko Buna Ziua! Sunt angajata din anul 2004,la o primarie de comuna,cu populatie peste 2000 locuitori,in functia de Referent cu atributii de asistenta sociala, Am ... (vezi toată discuția)