avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt obligata sa anunț la locul de munca ca sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt obligata sa anunț la locul de munca ca sunt însărcinată ...

Sunt obligata sa anunț la locul de munca ca sunt însărcinată sau pot anunța înainte de prenatal? Menționez ca am un program lejer și o sarcina fără probleme
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Salariata, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 20 Ianuarie 2021
Anuntul il faceti pentru a va putea proteja, conform legii, de abuzuri din partea angajatorului.
Nu aveti nicio obligatie in acest sens ... insa poate fi decisa concedierea , in masura in care angajatorul nu a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de sarcina morys morys Exiata vreo prevedere legala conform careia o angajata aflata in gravidie trbuie sa isi anunte angajatorul referitor la termenul de nastere sau mai stiu eu ce ... (vezi toată discuția)
Nedreptate radu_catalina radu_catalina ce poate face o angajata insarcinata atunci cand este demisa doar pentru simplul fapt ca este insarcinata si nu poate lucra la parametri normali?:help: (vezi toată discuția)
Daca anunti ca esti insarcinata in perioada preavizului, mai poti fii concediata? tbia tbia Buna ziua Sunt in preaviz si doresc sa stiu, daca anunt angajatorul ca sunt insarcinata, mai pot fi concediata? Multumesc (vezi toată discuția)