avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai aveam o întrebare neanuntarea sarcini îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai aveam o întrebare neanuntarea sarcini îmi afectează întrarea ...

Mai aveam o întrebare neanuntarea sarcini îmi afectează întrarea în prenatal și tot ce urmează pe parcursul celor 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 20 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Neanuntarea sarcinii nu va afectează întrarea în prenatal/postnatal și apoi in CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ContSters149977 ContSters149977 buna! am si eu o intrebare referitor la concediu prenatal, si respectiv, postnatal. eu lucrez ca profesor, nu sunt titular, si acum sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata Olariuionuflorin Olariuionuflorin Sotia a intrat in prenatal la 1 oct iar pe 5 a nascut 2 baieti prematuri atsfel prenatalul de pe data de 5 a devenit postnatal si va rog sa ma corectati daca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal apoi indemnizatie de somaj haller haller Buna seara! am si eu o intrebare! sotia mea va naste intre 18.06-28.06! concediul prenatal probabil ca il vom introduce din data de 2.05! probabil ca sotia va ... (vezi toată discuția)