avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare cod CAEN secundar pe societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare cod CAEN secundar pe societate

Buna ziua,

Ca sa desfasor o activitate cu un cod secundar CAEN prevazut in statutul societati trebuie sa autorizez codul CAEN la Registrul Comertului nu?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:04, 22 Ianuarie 2021
Da.
Se depune declaratie model 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cu o alta activitate la un punct de lucru. labionda101 labionda101 Am un punct de lucru cu o anumita activitate. Doresc sa desfasor si alta activitate la acelasi punct de lucru. Mentionez ca in statut am acel cod caen (este ... (vezi toată discuția)
Actele necesare autorizarii unei activitati secundare Biara Biara de ce acte am nevoie pentru autorizarea unui obiect de activitate secundar (este cuprins in actul constitutiv al societatii), am inteles ca pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)