avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa ma adresez instanței în scris inainte de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa ma adresez instanței în scris inainte de termen, pentru clarificarea unor discrepanțe?

Luna trecută am depus prin avocat o cerere pentru recalcularea pensiei alimentare. Nici nu am ajuns la programarea instanței, ca sotul meu a si reacționat prin avocatul lui si a trimis o cerere instanței, pentru a mari suma alocației, dar nu dorește calcularea sumei in functie de salariul acestuia.
Fiindca in scrisoarea soțului sunt multe discrepanțe, doresc si eu sa ma adresez judecătoriei in scris, având mai multe de explicat, fiindu-mi teama ca la programare instanței nu voi avea timpul necesar și ca voi fi doar întrebată de judecător anumite lucruri.
Pot sa scriu si eu o scrisoare inainte de a ajunge în instanță?
Mentionez ca sotul meu primește alocație din partea statului german pentru copii, suma pe care el o declara ca o plătește din propriul buzunar, dar mai sunt si alte lucruri ce trebuie, după părerea mea, clarificate anticipat.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 11:31, 23 Ianuarie 2021
Bună seara,
Puteți formula un răspuns la întâmpinarea depusă de soț sau note de ședință ori concluzii scrise.
Cel mai bine ar fi să vă consultați cu avocatul dumneavoastră pentru a stabili care este cea mai bună strategie în speța dumneavoastră.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Cu drag!

Claudia Milazzo a scris:

Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil camelian camelian In 2010 am divortat de sotul meu copilul fiindu-mi incredintat spre crestere. Tatal lui a aplecat la munca in Anglia, iar acolo a solicitat alocatie pt copil. ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii germania klaudia772001 klaudia772001 Soul meu a depus o cerere de alocatie pentru copii in Germania la Famillienkasse. Peste două săptămâni a primit la resedinta lui din Germania o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)