avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Propriul angajat titularul de PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Propriul angajat titularul de PFA

Din ce an si conform cu ce lege nu mai poate fi propriul angajat titularul de PFA?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:38, 23 Ianuarie 2021
Niciodata nu fost posibil ca sa te angajezi la propriul pfa. Nu este ca la un SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la propria pfa? dora_popa71 dora_popa71 In anul 2000 o persoana care presta servicii cu forma de organizare PFA putea sa isi intocmeasca contract Individual de munca la acea perioada?As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu și soția mea actualmente șomeri neindemnizați ... stefantp stefantp Bună ziua, Eu și soția mea actualmente șomeri neindemnizați peste 46 ani dorim sa constituim un pfa/srl. Dorim sa știm dacă putem beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)