avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ma intereseaza sa stiu un aspect pe care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu un aspect pe care l-am tot ...

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu un aspect pe care l-am tot cautat pe forum insa nu am gasit nimic concret. Vecinul meu si-a montat camere de supraveghere. Avand doua case in aceeasi curte, una dintre camere este montata pe casa din spatele curtii la nivelul acoperisului si tinand cont de acest aspect, ma gandesc ca in raza de acoperire intra si o parte din curtea mea, casa lui fiind cu etaj. In plus, pe peretele celei de-a doua case, care dă fix in strada, are montata o alta camera, la aprx 4 metri de nivelul solului, care este indreptata catre poarta lui (sa ziceam) si cu siguranta si catre poarta mea. Ce este deranjant, este faptul ca el vede cand intru si cand ies din curte si ca nu am practic nicio intimitate. Tin sa precizez ca din ce stiu, camerele au fost montate de o firma privata insa as dori sa stiu daca pot sa contest in vreun fel montarea lor atata timp cat ma simt supravegheat incontinuu.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:05, 25 Ianuarie 2021
Nu e un subiect nou pe forum si nici pe site. Toate informatiile care va intereseaza le gasiti pe site-ul autoritatii in domeniu, din Romania, ANSPDCP, unde puteti depune si plingere, daca va considerati nedreptatit :
[ link extern ]
Pe site-ul de aici s-a discutat acest subiect:
www.avocatnet.ro/articol_517...
www.avocatnet.ro/articol_518...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video a parcarii de bloc Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Vreau sa instalez o camera de supraveghere pe balcon (la bloc), care sa filmeze locul de parcare (parcare amenajata in spatele blocului, nu pe ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere remuspr remuspr Pot instala camere de supraveghere în curtea casei pentru a vedea dacă am musafiri nepoftiți când nu sunt acasă ? Dar în parcarea blocului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)