avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare referitoare la procese civile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare referitoare la procese civile

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la procese civile.
Vecina vrea sa ne dea in judecata pentru a ne pune burlane (pentru apa pluviala) la casa. Noi dorim sa punem acele burlane dar ne refuza accesul prin proprietatea ei (nu exista nici o alta cale de acces).
Inainte sa ajungem la proces, exista vre-o metoda de a ne intelegem pe cale amiabila si sa ne permita accesul sa punem burlanele?
Nu as vrea sa ajungem la procese.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:48, 26 Ianuarie 2021
Buna ziua,

Incercati sa trimiteti o notificare prin care sa solicitati sa va permita accesul, macar asa aveti o dovada in fata instantei de judecata ca ati incercat sa rezolvati situatia amiabil. Puteti sa va intelegeti daca e de acord vecina, altfel nu vad cum.

O zi buna.

Aveti varianta transmiterii unei notificări redactate de un avocat,teoretic se poate incerca si o mediere dar pierdeți timp di bani în cazul în care vecina nu dorește soluționarea amiabilă a acestei situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)
Drum de acces stresmaxim stresmaxim Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de notiunea de \\\"drum de acces\\\". Am cumparat un teren care n-are acces direct la strada ci printr-un drum de acces ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cu conducta pluviala giullianna giullianna Buna ziua! Apelez inca o data la dumneavoastra, in speranta ca ma veti lamuri la urmatoarea speta: In apartamentul pe care l-am cumparat anul trecut, fostii ... (vezi toată discuția)