avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, apartamentul in care locuiesc este situat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, apartamentul in care locuiesc este situat pe mijlocul ...

Buna seara, apartamentul in care locuiesc este situat pe mijlocul locului si am pereti comuni cu alte 2 apartamente.la unul din dormitoare un perete este comun cu bucataria ap. vecin unde teava de scurere este sparta iar ecinul nu vrea sa sparga faianta pentru reparatie iar mie imi pica deja bucati de tencuiala si este plin de mucegai(focar de imbolnavire).Cei de la asociatia de locatari au motivat ca nu au ce sa-i faca, Ce ma sfatuiti ca as putea ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:49, 28 Ianuarie 2021
Sa amenintati asociatia cu reclamatie impotriva sa, pentru neindeplinirea obligatiilor prevazute la art. 31 din legea 196/2018. Proprietarul respectiv poate fi si amendat pentru nerespectarea aceluiasi articol, conform art. 102 alin 1 litera d) daca asociatia il reclama la primarie.
[ link extern ]
Nici un proprietar nu poate împiedeca accesul la părțile comune din instalațiile A.P.
Dacă sau zidit , faianțat Asociația trebuie să-l readucă la starea inițială din construcție .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)
Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Înlocuire țeava MART ALINA MART ALINA Înlocuire țeava Buna ziua_Locuiesc la etaj. 1 și Vecinul de la parter mi a comunicat ca are pete pe peretele de la hol și Bucătărie.Aceeași situație ... (vezi toată discuția)