Alice P1 
	    	Utilizator

Alice P1 
	    	Utilizator	    

Singura solutie este sa apelați în continuare la executor,lăsați sa se strângă cateva luni o sumă mai mare si apelați.Daca are salariu nu ar trebui să vă deranjeze prea mult cheltuielile de executare fiind recuperate de la debitor.
~ final discuție ~
 Daniel George2606	                   

Buna ziua. In dispozitivul hotararii de divort a surorii mele scrie clar ca FOSTUL SOT  ESTE OBLIGAT SA PLĂTEASCĂ PENSIA DE INTRETINERE MINOR \"DE LA DATA ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel George2606	                   

Buna ziua. In dispozitivul hotararii de divort a surorii mele scrie clar ca FOSTUL SOT  ESTE OBLIGAT SA PLĂTEASCĂ PENSIA DE INTRETINERE MINOR \"DE LA DATA ... (vezi toată discuția)

VintilaC	                   

In ian 2019 am depus actele pt divort. In iulie 2019 s_a dat o sentinta in care scrie: \"Exexutorie de drept de la pronuntare, cu privire la capetele de cerere ... (vezi toată discuția)
	                    VintilaC	                   

In ian 2019 am depus actele pt divort. In iulie 2019 s_a dat o sentinta in care scrie: \"Exexutorie de drept de la pronuntare, cu privire la capetele de cerere ... (vezi toată discuția)

ContSters36960	                   

Buna seara,
am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta  a hotarat ca tatal minorului sa  ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters36960	                   

Buna seara,
am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta  a hotarat ca tatal minorului sa  ... (vezi toată discuția)