Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. Fostul ...

Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. Fostul sot adica reclamantul din dosar a refuzat sa plătească testul ,plata am făcut-o eu . Întrebarea mea este : daca se dovedește ca el nu este tata biologic al fetei cum îmi pot recupera bani dați ptr test și ce alte cheltuieli ii pot cere ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se va dovedi in urma testului ca nu este tatal minorului, nu aveti nici un motiv sa cereti bani de la el... atat.
Buna seara,

Partea care castiga procesul poate solicita cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate Siminic7699 Siminic7699 Buna seara, sunt în proces de tagada paternitate iar instanța in prima faza mi-a refuzat testul adn ptr ca tatăl din certificatul fetei a recunoscut că ... (vezi toată discuția)
Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)