avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dezinsectie fara firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dezinsectie fara firma

Buna seara. Am cautat putin pe forum legat de ce informatie am nevoie insa nu am gasit ceva concret. Eu as vrea sa fac in viitor dezinsectii in apartamente si case. Substanta este luata de pe site cu bon. Ce riscuri presupune acest job part time? Risc dosar penal? Multumesc frumos pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 2 Februarie 2021
Ce doriri dvs., cred ca constituie infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi prevăzută de art. 348 Cod penal.

... firmele și persoanele fizice care oferă servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare la bloc și în alte spații folosite de populație trebuie să ceară și să obțină un certificat care să ateste faptul că aceste activități respectă normele de igienă și sănătate publică în vigoare, potrivit unui ordin al Ministerului Sănătății (MS) apărut în luna ianuarie......
www.avocatnet.ro/articol_529...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea? Corne921 Corne921 Care este perioada? Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia? Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare? (vezi toată discuția)
Ce legi obligă asociaţiile de proprietari să facă deratizarea, la sesizarea locatarilor ? asd1 asd1 Care sunt obligațiile Asociațiilor de Proprietari referitor la dezinsecție/deratizare ? Ce articole de legi îi poate obliga pe șefii de Asociații de ... (vezi toată discuția)
Exercitare fara drept a unei profesii Valdy Valdy Buna ziua,numele meu este Gheorghe Andrei si am si eu o problema la care as avea nevoie de clarificare daca se poate. In prezent sunt cercetat penal pentru ... (vezi toată discuția)