avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consultat resurse umane Buna ziua!Caut un consultat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consultat resurse umane Buna ziua!Caut un consultat in resurse ...

consultat resurse umane
Buna ziua!Caut un consultat in resurse umane,pentru a ma ajuta ,daca anuntul care a fost postat pe site-ul societatii este corect si conform legislatiei.Am vrut sa particip la un concurs,intr-o societate care se afla sub coordonarea Consiliului Judetean.Doar ca sunt puse conditii sa poate participa ,doar persoana pentru care a fost scos postul la concurs....conditii care si le-a trecut din din diploma si cv.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 3 Februarie 2021
Postati conditiile de participare la acel concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

organizare concurs otilia13 otilia13 Buna seara. La societate cu capital de stat s-a impus infiintarea unui anumit post de conducere, functie aprobata printr-o hotarare AGA. Ce implica mai exact ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post de secretar oras PRUNA CORINA PRUNA CORINA De la comp. resurse umane ,se va anunta la ANFP scoaterea la concurs a postului de secretar care este vacant.Indeplinesc conditiile ,dar ma tem de ... (vezi toată discuția)
Economist debutant alexa23 alexa23 Buna,sunt o absoventa a anului 2008 a unei Facultati de Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune.....si bineinteles a inceput ... (vezi toată discuția)