avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin 18 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin 18 ani

Buna ziua, la 14 ani mi am facut buletin iar un an mai tarziu am schimbat domiciliul, respectiv buletinul, anul acesta împlinesc 18 ani, dar buletinul imi expira la anu. Este necesar sa mi schimb buletinul anul acesta sau la anu cand expira?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 18:49, 4 Februarie 2021
Daca pâna la implinirea vârstei de 18 ani, a fost solicitata eliberarea unei alte carti de identitate pe motivul schimbarii domiciliului, buletinul isi prelungeste astfel valabilitatea, nemaifiind obligatorie emiterea unei alte carti de identitate la vârsta majoratului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin la 18 ani 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, De ce se schimba buletinul de identitate la varsta de 18 ani? Este posibil sa se emita buletinul la 14 ani si sa scrie pe el ca este valabil pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)