avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum se realizeaza contractul de comodat?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum se realizeaza contractul de comodat?

Buna ziua, pentru infiintarea unui ong, cum se realizeaza contractul de comodat?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:40, 10 Februarie 2021
Proprietarul imobilului si reprezentantul asociatiei semneaza un contract de comodat. Este suficient sa fie incheiat sub semnatura privata, intre parti, nu e nevoie sa incheiat actul in fata unui notar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl cu asociati straini madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, As vrea sa stiu daca in cazul infiintarii unui srl cu asociati straini, contractul de comodat trebuie sa fie semnat de catre toti asociatii sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu 2 asociati ancaodagescu ancaodagescu Buna ziua, Am si eu cateva intrebari, sper sa ma ajutati. Doresc sa infiintez o firma noua, cu 2 asociati, cu drepturi egale. Nelamuririle mele sunt: 1: ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)