avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata , Care este cea mai buna varianta cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata , Care este cea mai buna varianta cu privire la ...

Buna dimineata ,
Care este cea mai buna varianta cu privire la instrainarea a doua proprietati,apartament 3 camere si o casa ,,schimb sau doua acte de vanzare cumparare ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:24, 10 Februarie 2021
Daca doriti sa faceti schimb, evident, schimbul este cea mai buna varianta. Din punct de vedere juridic, cea mai buna varianta va fi intotdeauna cea mai apropiata de realitate. De asmenea, schimbul este cea mai buna varianta si in ceea ce priveste costurile ocazionate de tranzactie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb locuinte prin avocat alexaonix alexaonix Buna ziua! Va rog sa ma informati in legatura cu cea mai avantajoasa solutie din punct de vedere financiar in privinta unui schimb de locuinte. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Testament sau contract vanzare cumparare starry starry Buna ziua, As dori sa aflu cum sa procedez in cazul in care bunica mea doreste sa-mi faca acte de proprietar pe apartamentul detinut de aceasta. Atat bunica ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate imobiliara g2na g2na care ar fi cea mai potrivita cale de a trece un apartament al mamei mele pe numele nepoatei ei ( fiicei mele )? (vezi toată discuția)