avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mama mea a achitat in 2020 un avans (120 euro) pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mama mea a achitat in 2020 un avans (120 euro) pentru o excursie ...

Mama mea a achitat in 2020 un avans (120 euro) pentru o excursie in straintate. In timpul starii de urgenta, excursia a fost reprogramata pentru martie 2021. Acum am solicitat agentiei de turism o alta reprogramare sau anularea excuisiei, intrucat nu am reusit sa o programez pe mama pentru efectuarea vaccinului anticovid in timp utili, astfel incat sa se imunizeze pana la data plecarii. Agentia imi pretinde despagubiri de 174 euro. Precizez ca nu exista un contract de servicii turistice intre parti, doar chitanta de achitare a sumei de 120 euro. Ce pot sa fac in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:32, 12 Februarie 2021
Sesizati ANPC cu un memoriu scris de către mama dvs în care povestește situatia si solicită să fie luate măsuri,formulti o notificare prin av etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea a achitat anul trecut un avans (120 euro) pentru o excursie ... roxanacobeanu roxanacobeanu Mama mea a achitat anul trecut un avans (120 euro) pentru o excursie in strainatate. Ulterior in perioada de urgenta, excursia a fost reprogramata pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)