avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,va rog,daca puteti sa imi spuneti,care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,va rog,daca puteti sa imi spuneti,care este fisa postului ...

Buna ziua,va rog,daca puteti sa imi spuneti,care este fisa postului si obligatiile postului de sofer cod COR 832201, beneficiile postului nu ma intereseaza .) Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 12 Februarie 2021
Nu exista o fisa de post standard ... acesat este intpcmita de catre angajator in concordanta cu functia din contractul de munca.

Ca model vedeti acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ilinca_hanganu ilinca_hanganu Imi puteti spune care este diferenta intre asistent manager si secretara si, eventual, daca exista o fisa a postului standard pt asistent manager sau ... (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru o functie in cim o alta lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! In fisa postului, denumirea acestuia este de programator (COR 213102), in timp ce in contractul de munca am functia / meseria de ... (vezi toată discuția)