avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de atestare fiscala

Buna ziua! Pot obține certificatul de atestare fiscala de la ANAF in baza vizei de flotant?Sau trebuie neapărat in localitatea de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 14 Februarie 2021
Certificatul de atestare fiscală se eliberează de către organul fiscal competent pe baza datelor cuprinse în evidenţa creanţelor fiscale a organului fiscal în evidenţa căruia este înregistrat contribuabilul şi cuprinde obligaţiile fiscale restante existente în sold în ultima zi a lunii anterioare depunerii cererii şi nestinse până la data eliberării acestuia, precum şi alte creanţe bugetare individualizate în titluri executorii emise potrivit legii şi existente în evidenţa organului fiscal central în vederea recuperării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal persoana fizica Anykha Anykha Buna ziua. Am doua activitati in derulare din care deduc faptul ca mi se cere acelasi document. In ambele cazuri este vorba de persoana fizica. 1. ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala SERBAm1 SERBAm1 Pensionar, contribuabil, vand apartament proprietate particulara. Rog a ma lamuri, privind valabilitatea lui, de la data inmanarii, conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cu valoare de impozitare claudiu1968 claudiu1968 Pentru o prima inscriere in CF se solicita de catre OCPI aceste certificate fiscale. Intrebarea mea e daca autoritatile locale pot sa nu il elibereze , ... (vezi toată discuția)