avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ref:Racordarea la reteaua eldctrica de distributie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ref:Racordarea la reteaua eldctrica de distributie Buna ziua, ...

Ref:Racordarea la reteaua electrica de distributie
Buna ziua,
Am facut o solicitare de racordare la reteaua de distributie, insa raspunsul operatorului a fost ca extinderea retelei de distributie se realizeaza doar la solicitarea autoritatilor administratiei publice locale sau centrale.
Parca aparuse un act normativ care stipula ca racordarea la reteaua de energie electrica trebuia sa fie obligatorie si gratuita pentru toti romanii.
Ce ramane de facut?
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2021
Johnnyb1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:26, 15 Februarie 2021
L:uati legatura cu autoritatile locale, primaria si prefectura.
Am luat legatura..acestea au solicitat operatorului de distributie extinderea retelei, ba chiar au si achitat o anumita suma.....cred ca e un abuz din partea operatorului.........poate ar trebui sesizat ANRE
Sesizati ANRE in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere retea de gaze Mariana.ivascu82 Mariana.ivascu82 Strada pe care locuiesc nu a fost prinsă în proiectul initial de racordare la rețeaua de alimentare cu gaze și aș dori să stiu dacă, legal, primăria ... (vezi toată discuția)
Racordarea unui imobil la reteaua de alimentare cu energie electrica cos75 cos75 Incerc de ani intregi sa racordez la reteaua de alimentare cu energie electrica o casa construita in Maramures. Initial, primaria a fost de acord sa ne ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei ... Adeluta13 Adeluta13 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei electrice(CEZ). In 2013 parintii mei pentru a avea energie electrica in gospodarie a trebuit ... (vezi toată discuția)