avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestare succesiune Buna ziua, Sora tatalui a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestare succesiune Buna ziua, Sora tatalui a renuntat la succesiune ...

Contestare succesiune

Buna ziua,

Sora tatalui a renuntat la succesiune in favoarea tatalui meu. Fiul ei are acum pretentii la pamanturi. Masa succesorala consta in terenul casei bunicilor, pe care noi am construit o casa noua si terenuri agricole.
Mentionez ca parintii mei au ingrijit-o pe bunica bolnava de Alzheimer toata viata.
Poate fi contestata succesiunea de urmasii matusii si care e procedura legala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:01, 18 Februarie 2021
Am înțeles, și în cazul în care suntem 3 persoane pe titlu, trebuie să fim toate de acord ca să se poată face acest contract?

Mulțumesc!
Bineinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune problema si certificat de mostenitor anulat partial anca_g anca_g Buna ziua! In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, va detaliez urmatoarea problema: Bunicii sotului meu pe linie paterna au patru copii. Bunicul, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Petrina29 Petrina29 buna seara . va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru ca fiul meu minor sa intre in dreptul de mostenitor . bunica paterna a decedat in luna iunie ... (vezi toată discuția)