avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am lucrat la o firma de paza pana pe 31 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am lucrat la o firma de paza pana pe 31 decembrie ...

Buna ziua. Am lucrat la o firma de paza pana pe 31 decembrie 2020 adica ultima tura a fost anul trecut insa mi-am depus demisia de comun acord pe data de 15 ianuarie 2021 ca s-a pierdut obiectuvul la care lucram.
Daca mi-am depus demisia pe 15 ianuarie mai primesc bani pe cele 15 zile in care am stat acasa? E ciudat ca nu am primit nici un raspuns de la resurse umane despre cele 15 zile din ianuarie in sensul daca am fost in concediu fara plata sau concediu de odihna. N-am facut nici lichidarea si nici nu mi-au dat banii pe zilele de concediu neefectuat ca mi-au spus sa astept pana in martie... E normal sau trebuie sa fac sesizare la itm si sa nu mai pierd vremea cu ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 18 Februarie 2021
Depuneti sesizare la ITM ... nu mai asteptati dupa fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in ... G. V. G. V. Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in legaturi cu efectuarea concediului de odihna / raportarea lui si plata zilelor ramase in caz de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu odihna membru membru Buna. Mi-am dat recent demisia de la fosta firma angajatoare, am finalizat procedura de predare si a tot ce aveam de la ei (masina, tel, laptop) cu acord ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)