avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj de comun acord

Santem de comun acord pentru a face partajul pe cale amiabila si nu stim cum este mai convenabil printr-o tranzactie in instanta sau la un notar.As dori sa stiu si va rog daca se poate taxele si onorariile care se aplica in ambele atat pentru tranzactie in instanta cat si pe cale notariala.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martin Ioan , utilizator 12:49, 18 Februarie 2021
Buna ziua. Dacă sunteți de acord cu acest partaj, la notar este mai avantajos pentru Dvs, eliminând taxele de timbru și onorariile avocaților, iar ca și timp, puteți rezolva in câteva zile, fata de instanța.
Va multumesc frumos!

Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord si renuntarea la bunuri in favoarea celuilalt partener marimar77 marimar77 Buna ziua,as dori un sfat daca se poate.Atat eu cat si sotul meu dorim sa divortam.Mentionez ca el doreste sa renunte la toate bunurile comune in favoarea ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil dupa divort iris65 iris65 Buna ziua, as dori un sfat in ceea ce priveste partajul amiabil al unui apartament dupa divortul definitiv. Am inteles ca se poate opta fie la o tranzactie ... (vezi toată discuția)
Procedura divort- costuri/partaj- acte necesare alex83 alex83 buna ziua...care sunt procedurile de divort..?mai trebuiein..instanta?..sau cum se face mai exact.../..ma refer si cu treaba de partaj cu toate...acte ... (vezi toată discuția)