avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Permis auto.Schizofrenie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Permis auto.Schizofrenie.

Buna ziua!Am certificat de handicap grad accentuat permanent nerevizuibil pe motiv de schizofrenie paranoida.Exista vreo sansa sa dau de permis auto?Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Dumitru67 , utilizator 17:21, 10 Februarie 2023
Buna seara. Persoanele cu tulburarile mintale grave, congenitale sau dobandite ca urmare a unor afectiuni, traume ori interventii neurochirurgicale, retard psihic sever sau problemele comportamentale grave datorate varstei, dar si tulburarile grave ale capacitatii de judecata, comportament ori adaptabilitate nu pot obtine permisul de conducere. Normele minime privind aptitudinile fizice si mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul sunt aprobate prin Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1.162/2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 631 din 8 septembrie 2010, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinul nr. 1.049 din 5 iulie 2019.
Salut! Ai reușit să obții permisul?

netsky a scris:

Buna ziua!Am certificat de handicap grad accentuat permanent nerevizuibil pe motiv de schizofrenie paranoida.Exista vreo sansa sa dau de permis auto?Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schizofrenie paranoidă! buna ziua! În urma cu câteva luni ... Dumitru67 Dumitru67 Schizofrenie paranoidă! Buna ziua! În urma cu câteva luni am avut o internare la psihiatrie iar diagnosticul pus a fost de schizofrenie paranoida! În urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! referitor la obținerea permisului de conducere. ... Dumitrescu_Radu Dumitrescu_Radu Bună ziua! Referitor la obținerea permisului de conducere. Sufăr de schizofrenie, sunt sub tratament și vreau să fac școala de șoferi. E vreo ... (vezi toată discuția)
De unde se obtine aviz medical autorizat pentru un carnet de conducere sofer amator? carmen_cl67 carmen_cl67 Fiul meu a implinit 18 ani si ca majoritatea tinerilor isi doreste un carnet de conducere . Avem o mica problema, el urmeaza in prezent un tratament pentru o ... (vezi toată discuția)