avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Acum 3 sapt am rambursat integral un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Acum 3 sapt am rambursat integral un credit prima ...

Buna seara. Acum 3 sapt am rambursat integral un credit prima casa luat in 2017 prin BT. Cat dureaza sa primesc acordul de la FNGCIMM pt a radia ipoteca? La banca am sunat si ei nu au trimis dosarul la fond, spunandu-mi ca nu au termen legal pt face asta. Este adevarat? Ar putea sa ma duca mult timp cu chestia asta? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
Iuliana.2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:57, 22 Februarie 2021
Apelati la avocat specializat în urgente daca va grăbiți și se va ocupa de caz.
Avocatii au competente legale în domeniu.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto shekerim shekerim Buna seara! Vineri prietenul meu a platit 118 milioane taxa auto, masina a trecut-o pe numele mamei sale, si in prezent el este plecat din tara are niste ... (vezi toată discuția)