avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara! pentru a deschide/administra un camping ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara! pentru a deschide/administra un camping sunt necesare ...

buna seara! pentru a deschide/administra un camping sunt necesare studii superioare de specialitatea sau un curs de administrator pensiune turistica, ori alt curs de gen, este suficient
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 24 Februarie 2021
Depinde de forma juridica a entitatii care il infiinteaza/administeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camping-angajat cu studii? K_Man K_Man Pentru deschiderea unui camping (casute de lemn si spatiu de campare) am nevoie sa am un agajat cu studii de specialitate in turism? (vezi toată discuția)
Bed and breakfast in romania glp glp Buna ziua! As dori sa stiu daca legislatia romana permite deschiderea unei facilitati de cazare de tip \"Bed and breakfast\". Mai exact, as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)