avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cod COR sef SIPP
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cod COR sef SIPP

Bună dimineața. Pe ce Cod COR trebuie angajat un Sef Serviciu Intern de Prevenire si Protectie? Este vorba de o fabrica cu peste 300 de angajați.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dorintabirta , utilizator 18:55, 25 Februarie 2021
Cod COR 241204
eu cred ca puteti folosi 242304 expert in securitate si sanatate in munca
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
magiccom, utilizator
Va mulțumesc.

Este cumva impotriva legii daca SIPP are încadrat doar personal cu studii superioare (de exemplu avand codul COR aferent specialistului SSM sau Expert SSM) fără a se regăsi neapărat funcția de lucrator desemnat SSM? Întrucât personalul care își desfășoară activitatea va fi încadrat pe studii superioare, iar Codul COR pentru Lucrătorul desemnat SSM il încadrează la studii medii.

Va mulțumesc

POPA GHEORGHE a scris:

Cod COR 241204

Mulțumesc

magiccom a scris:

eu cred ca puteti folosi 242304 expert in securitate si sanatate in munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca avem serviciu externalizat de ssm si psi (contractat ... hr.adswizz hr.adswizz Buna ziua! Daca avem serviciu externalizat de SSM si PSI (contractat cu o firma specializata) angajatul care se ocupa intern de aceasta parte de SSM este ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii monimari monimari firma are 29 de angajati, am angajat o persoana pentru protectia muncii cu cim timp partial 2 ore , trebuie sa fac act ad de modificare la 8 ore?? respectivul ... (vezi toată discuția)
Specialist ssm si mediu lory_chiriac lory_chiriac Buna ziua. Am incadrat un salariat ca Specialist SSM conform cod COR, cod 226302 insa in fisa postului i-am pus si atributii pe partea de Mediu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)