avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune casa fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune casa fara acte

Buna ziua.As dori si eu ceva lamuriri pentru o succesiune.E vorba de bunici,ambii decedati,a ramas o casa veche,taraneasca,fara acte,terenul de sub constructie fiind trecut in titlul de proprietate impreuna cu gradina,pe acelasi titlu de proprietate fiind trecute si terenurile aflate in extravilan.Este vorba de 4 mostenitori,4 frati,dintre care unul ar vrea sa isi faca o casa.In acest caz poate sa faca succesiunea doar pe terenul intravilan aflat in titlul de proprietate,cel in extravilan fiind impartit deja in 4 faptic,la intelegere intre ei.Ce se intampla cu casa veche,fara valoare in momentul de fata, pe care nu este nici un act,doar e inregistrata la primarie si se plateste impozit?
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
rozaliaersek, utilizator
Cel mai recent răspuns: rozaliaersek , utilizator 10:06, 26 Februarie 2021
Pt casa trebuie făcut proces de accesiune imobiliara.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Succesiune Danbz Danbz Buna ziua am facut succesiunea de pe urma mamei si notarul ne-a spus ca tata(care traieste) e propietar pe terenul din jurul casei iar mama pe casa,ca asa au ... (vezi toată discuția)