avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Salutare. Sunt lautar si am beneficiat de ajutorul de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Salutare. Sunt lautar si am beneficiat de ajutorul de stat privind ...

Salutare. Sunt lautar si am beneficiat de ajutorul de stat privind pandemia de COVID 19 timp de 2 luni. In baza unei declaratii unice. SPV l am creat doar in luna iulie si declaratia la fel. Cererea de indemnizatie am depuso doar in septembrie. In tot acest timp am fost angajat la alta institutie, dar dupa 2 luni am realizat ca nu este in regula si nu am mai facut cerere. La ce repercursiuni ar trebui sa ma astept si cat de grav este ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată ... mariusbaldovin mariusbaldovin Fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată Pe perioada pandemiei COVID 19 sau alocat o sumă de banii și la artisti,și anume pe ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)
Neacordare indemnizatie covid pentru pfa cu activitatea suspendata djpedros djpedros Buna ziua, Sunt PFA cu activitate in domeniul evenimentelor (Activitati suport pentru interpretare artistica, cod CAEN 9002). De la inceputul pandemiei am ... (vezi toată discuția)