avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatii PFA

va rog sa-mi spuneti si mie. am un PFA si comercializez legume fructe. Legume cumpar de la producatorii agricoli. Ce obligatii am catre stat si ce declaratii trebuie sa depun . va multumesc.
registru de incasari si plati inregistrat la finante, registru inventar inregistrat la finante, chitantier, facturier (daca este cazul), casa de marcat (daca vandeti catre persoane fizice). Declaratie estimativa cu veniturile care se depune la inceputul anului pana la 31.03 si declaratie de regularizare care se depune pe anul in curs pana la 15 mai anul urmator cu reglarea veniturilor si a cheltuielilor in functie de registrul de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Formalitati inregistrare fiscala i.i. tectonica tectonica dupa procedura de infiintare intreprindere individuala la Reg.Comertului care sunt urmatorii pasi pentru ,,inregistrarea I.I.la organul fiscal ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla oana_zip33 oana_zip33 Buna ziua, Am o casa de vacanta pe care o inchiriez de cateva ori pe an unor terte persoane. Am completat formularul 220 pentru un venit estimat si trebuie sa ... (vezi toată discuția)