avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca eu am un atv si il conduc pe un camp ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca eu am un atv si il conduc pe un camp am sanse ...

Buna ziua, daca eu am un atv si il conduc pe un camp am sanse sa patesc ceva de la politie?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:55, 28 Februarie 2021
Politia nu are treaba decât cu circulația pe drumurile publice. Dacă folosiți ATV-ul în afara drumului public, nu sunt motive pentru a avea probleme cu poliția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)
Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Atc de 300 cc condus fara permis de conducere pe camp si padure Attila34 Attila34 Buna, am achizitionat un ATV de 300 cc neinmatriculat si eu nu posed de permis de conducere. Intrebarea mea este ca daca rulez atb-ul doar pe camp si in padure ... (vezi toată discuția)