avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua ! Din punct de vedere legal, care este ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua ! Din punct de vedere legal, care este echipamentul ...

Buna ziua ! Din punct de vedere legal, care este echipamentul individual de protectie ce trebuie purtat in mod obligatoriu de un electrician la efectuarea unor lucrari interioare intr-o instalatie electrica (celula) de medie tensiune, scoasa de sub tensiune, dintr-un post de transformare? Din ce este compus echipamentul individual de protectie si in ce norma legala este prevazut acesta in mod expres si detaliat?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: pro_juss2021 , utilizator 22:39, 28 Februarie 2021
Vedeti HG nr. 1048/ 2006 Cerinte minime de securitate si sanatate privind utilizarea de catre lucratori a EIP la locul de munca.
In baza riscurilor profesionale identificate si evaluate de catre angajator se intocmeste o Lista interna de EIP pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii. Se au in vedere anexele 1-3 pentru stabilire sortimente de EIP.
Lista intocmita se aproba de angajator.
Pentru efectuare lucrari se intocmeste foaie de manevra, in care se nominalizeaza inclusiv deserventii si sortimentele de EIP obligatorii a se purta.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Dle Popa, multumesc mult ptr raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament individual de protectie pro_juss2021 pro_juss2021 Buna ziua ! Din punct de vedere legal, care este echipamentul individual de protectie ce trebuie purtat in mod obligatoriu de un electrician la efectuarea unor ... (vezi toată discuția)
Proces verbal predare-primire muraruana muraruana Buna ziua. As dori sa stiu daca procesul verbal de predare-primire echipamente individuale de protectie se face separat pentru fiecare angjat in parte sau se ... (vezi toată discuția)