avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, 2 carduri electronice ederned, din ambele ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, 2 carduri electronice ederned, din ambele au fost ...

Buna ziua,

2 carduri electronice ederned, din ambele au fost retrase 500 lei motivatia: expirata suma de bani.

Cum este posibil asa ceva? Pot sa dau in judecata la CEDO/UE ?In Romania este pierdere de timp. Stiu ca exista o lege in vigoare ( hotie pe fata).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 16:12, 1 Martie 2021
Buna ziua,
Conform Normelor metodologice de aplicare a legii 165/2018:
(2) Tichetul de masă este valabil în anul calendaristic în care a fost emis, cu excepţia tichetului emis în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie, care poate fi utilizat până la data de 31 decembrie a anului următor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic ... Vl75Al Vl75Al Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic de tichete de masa alimentat ultima data în octombrie 2020?Menționez ca mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Demersuri avocatul poporului alexstaneci alexstaneci Cum am putea sa fortam avocatul poporului sa faca demersuri de schimbarea a legii 165/2018 in care \" Tichetul de masa este valabil in anul calendaristic in ... (vezi toată discuția)